Start
Menu
Galeria
Kontakt
Menu Weselne
OBIAD
ROSÓŁ Z MAKARONEM
DE VOLAILLE Z MASŁEM
PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA Z ŻÓŁTYM SEREM
ROLADA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM
ROLADA SCHABOWA Z PIECZARKAMI
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE Z MOZZARELLĄ OWIJANE BEKONEM
ROLADA WOŁOWA W AROMATYCZNYM SOSIE
ZIEMNIAKI GOTOWANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
BUKIET SURÓWEK
BUKIET JARZYN GOTOWANYCH NA PARZE
DESER LODOWY
CIASTA
KAWA
HERBATA
ZIMNY BUFET
BEFSZTYK TATARSKI Z CEBULKĄ I OGÓRKIEM
MARYNOWANY SCHAB Z SOSEM TATARSKIM
ŁOSOŚ W SOSIE KOPERKOWYM
DROBIOWE PULPECIKI NA PUURE Z MARCHEWKI
FRANCUSKIE KOSZYCZKI Z POLĘDWICZKĄ
ŚLEDŹ Z MORSKIEJ SOLI NA SAŁATCE Z OGÓRKA
ŁOSOSIOWE MIESZKI Z AVOCADO
INDYK Z GRZYBAMI W DOJRZEWAJĄCEJ SZYNCE
SAŁATKA Z BROKUŁAMI
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM
PIECZYWO
MASŁO
Kolacja wieczorna
BARSZCZYK Z PTYSIEM
UDZIEC PIECZONY
KOPYTKA Z BOCZKIEM I CEBULKĄ
KISZONA KAPUSTA ZASMAŻANA
SOSY
DORSZ W CIEŚCIE PIWNYM
KREWETKI W MARYNACIE ZIOŁOWEJ
Kolacja nocna I
DUSZONE KACZE UDKO Z CZERWONYM WINEM
DROBIOWY FILET W CIEŚCIE FRANCUSKIM
COMBER JAGNIĘCY NA KASZY DURUM
SAŁATKA Z BURACZKÓW
Kolacja nocna II
STROGONOW